Om TAWI Danmark A/S

TAWI Danmark A/S, tidligere P.E. Jakobsen A/S, som blev etableret i 1984. holder til i Risskov og dækker hele landet med salg, montage og service.

TAWI udvikler totalløsninger for bedre og sikrere løft. Det betyder, at hos TAWI Danmark leverer vi totalløsninger, der spænder fra kransystemer, søjlesvingkraner, taljer, vakuumløftere og let-kørende løftevogne til rådgivning, installation og service. Vi udvikler og fremstiller alle vores produkter selv og har en stab af dygtige ingeniører, der sammen med vores dygtige montører udvikler og producerer skræddersyede løsninger efter kundens behov. Vores kundekreds omfatter lige fra små og mellemstore virksomheder til store internationale selskaber.

TAWI er et etableret varemærke med stor erfaring.. Vi har en bred vifte af standardløsninger og vi skræddersyr vores produkter til at opfylde kundens specifikke behov. Vi er klar over, at arbejdspladser er forskellige og derfor kræver forskellige løsninger. TAWI løfteudstyr anvendes med succes i mange forskellige brancher og sektorer, såsom fødevareindustrien, medicinalindustrien, træindustrien og stålindustrien.

Vores produkter er ergonomisk designet til at reducere slid på ryg, skuldre og knæ, samt medvirke til at skabe en sikrere og mere effektiv håndtering. Med TAWI produkter er det nemt at løfte, flytte, vippe og rotere i alle mulige miljøer. Forbedret ergonomi og øget effektivitet er med til at reducere omkostningerne for vores kunder.

Alle TAWI produkter er udviklet og produceret af moderselskabet TAWI AB i Kungsbacka, Sverige. I dag er mere end 50 medarbejdere beskæftiget i Kungsbacka. Produkterne eksporteres til hele verden igennem datterselskaber i USA, Storbritanien, Tyskland, Holland og Danmark samt af distributører i mere end 50 lande. Vores globale netværk bidrager til vores gode service og store kendskab til vores produkter i det meste af verden.

Vi er hos TAWI Danmark stolte over at være en af de mest komplette leverandør af løsninger til lettere løft.

Vores histore

TAWI er et gammelt firma, der blev oprettet i 1923 under navnet Tage Wiberg AB. Firmaet lavede oprindeligt tilbehør til stålindustrien, men mellem 1930 – 1970 tallet var det agentvirksomhed der blev satset på. Det var indenfor mange områder, men især inden for bil- og skibsbygningsindustrien. I 1989 overtog TAWI , Convacor AB, der havde opfundet den oprindelige Vakuumløfter, VacuMyggen, og nogle år efter købte TAWI Protema løftevogne og Lyftman skinnesystemer. Alle virksomheder blev samlet i Kungsbacka, Sverige, og man begyndte at udvide til hele verden.

TAWI er idag førende indenfor lette løft, og kan tilbyde helhedsløsninger til alle industrier. Vi har datterselskaber i USA, England, Holland, Tyskland og Danmark. Derudover har vi distributører i mere end 50 lande. Vi fortsætter med at udvikle ergonomiske løsninger, der letter tunge løft, giver bedre arbejdsmiljø, øget effektivisering, og mindre omkostninger for vore kunder over hele verden.